info@thefortunefactory.nl +31 (0)30 30 320 90

Boekhouden nu nog makkelijker èn leuker

26 mei 2016
Geen reacties

Voor sommige ondernemers is geordend werken een tweede natuur. De meesten hebben hier echter wat meer moeite mee. Wij doen er alles aan en innoveren continue om ondernemers te ontzorgen. The Fortune Factory is nu (samen met Argent) een Premium Partnership voor Accountancy aangegaan met eVerbinding. eVerbinding is het platform voor een veilige elektronische uitwisseling van financiële documenten voor het MKB. Gebruikers verzenden en ontvangen via één platform hun documenten, die vervolgens door hun financiële software automatisch geboekt kunnen worden.

everbinding

Wat zijn zoal de voordelen voor ondernemers:

 • Online een gestructureerd dossier. Altijd duidelijk overzicht van alle inkoopfacturen, bonnetjes en verkoopfacturen. Hiervan is en blijft de ondernemer altijd de eigenaar.
 • Inkoopfacturen via email direct in de boekhouding. De ondernemer, of indien gewenst zijn leverancier, kan facturen direct de boekhouding inschieten. Facturen worden grotendeels automatisch klaargezet om in te boeken, zodat je je niet meer bezig hoeft te houden met het opslaan in mappen, bestandsnamen aanpassen, uploaden, etc. Dat wordt allemaal voor je gedaan. N.B. Wij kunnen ons concentreren op het boeken en hoeven ook niet meer bezig te zijn met de administratieve rompslomp erom heen.
 • Niet alleen voor e-facturen. Ook facturen en bonnen in pdf, bmp, gif, jpg, jpeg en tif. Dus ook foto’s gemaakt met je mobiel. Deze worden eerst omgezet naar e-facturen en daarna alsnog automatisch in de boekhouding gezet.
 • Ook declaraties automatisch inlezen en afwikkelen.
 • Facturen automatisch ophalen en inlezen. Bij leveranciers die hun facturen niet mailen maar aanbieden via hun website, worden de facturen m.b.v. een portaalrobot automatisch opgehaald en ingelezen in de boekhouding. Inloggen bij verschillende websites om facturen op te halen is daarom niet meer nodig. Alle facturen staan altijd overzichtelijk op één plek, het online dossier.
 • Verkoopfacturen direct in de boekhouding bij klant. Direct nadat je op de verzendknop drukt, staan verkoopfacturen in de boekhouding van je klant. Foutloos en klaar voor goedkeuring en betaling. Allerlei redenen waarom je je geld niet snel zou kunnen krijgen, worden hiermee weggenomen.
 • Aflevering verkoopfacturen gegarandeerd door status terugkoppeling. Vanaf nu weet je altijd direct of de klant de factuur heeft ontvangen en zelfs of deze de factuur heeft ingezien. Handige informatie voor als je dan toch nog voor een openstaande post moet nabellen.
 • Afzender van facturen altijd geïdentificeerd: geen spookfacturen meer.
 • Up to date administratie.
 • Wij nemen de kosten voor onze rekening

  En het mooie is dat wij de kosten van eVerbinding voor onze rekening nemen! Omdat wij denken deze kosten terug te verdienen door nog efficiënter en meer gestructureerd te kunnen werken. Tevens zullen wij de implementatie van eVerbinding voor onze ondernemers regelen. Dit zullen wij de komende maanden gaan uitrollen. Gemak dient de ondernemer.

  Wij krijgen met eVerbinding niet alleen alle inkoopfacturen en bonnetjes automatisch in je boekhouding, maar kunnen zelf ook alle verkoopfacturen inzien en downloaden.
  We zullen dan tevens (voor zover nog niet geregeld) de boekhoudkoppeling tussen je bank en je boekhouding aanzetten. Dan hoef je ons ook geen bankmutaties meer te sturen.

  Door zo te werken hebben onze ondernemers helemaal geen omkijken meer naar de boekhouding en kunnen wij ze nog meer, beter en sneller informeren. Ook daarvoor zijn we aan het innoveren.

  Wordt vervolgd.